WIN het boek ‘CRUISE’ van Christophe Vekeman

Een vrouw die onophoudelijk haar ‘in zichzelf gekeerde blik’ oefent voor de spiegel. Een progressieve journalist die geplaagd wordt door racistische dromen. Een priester met een onaangestoken sigaar. Een would-be geniale detective met lakschoenen aan zijn voeten. Een dame wier absolute schoonheid dagelijks bewijst dat smaken helemáál niet verschillen. Een hamburgerkramer die niet tegen de geur van gebakken uien kan. Een kapitein die de toekomst van zijn schip deksels somber inziet. En een vlieg…

Het zijn maar enkele van de personages die inschepen aan boord van de Calm Sea voor een zesdaagse ‘bezinningscruise’ op de Noordzee. Maar kabbelende kalmte is wel het laatste waarop ze getrakteerd worden.

Christophe Vekeman viert zijn twintigste verjaardag als schrijver met zijn tiende roman bij de Arbeiderspers.

CruiseToTravel mag een aantal gesigneerde exemplaren van ‘CRUISE‘ wegschenken.

Hoe maak je kan op een exemplaar van ‘CRUISE’?

  • volg ons op Facebook / Instagram
  • like / deel ons bericht op Facebook / Instagram
  • vermeld je favoriete reisbestemming in een comment.
  • bezorg ons je gegevens via het invulformulier

Je kan deelnemen via Facebook en Instagram. Veel succes!

Leave a Reply