De cruisehoroscoop voor 2019: de ideale vakantie voor elk sterrenbeeld

In deze koude en grauwe tijd van het jaar is het hoog tijd voor het plannen van je volgende vakantie! De grote vraag is echter: waarheen? Kies je voor relaxen op de Bahama’s, eilandhoppen in Hawaï of het gletsjerlandschap van Alaska? Uit onderzoek van Cruise Lines International Association (CLIA) is gebleken dat steeds meer reizigers voor een cruisevakantie kiezen. Er is dan ook echt een cruise en een cruiseschip voor elk type reiziger! Met onze cruise horoscoop voor 2019, ontdek je precies welk schip en welke route bij jou passen.

RAM (21 maart – 20 april): Norwegian Bliss – Alaska cruise

Een Ram kenmerkt zich als dynamisch, spontaan en extreem avontuurlijk. Ze zullen geen avontuur uit de weg gaan en juist hierom zijn vakanties vol actie in een spectaculair landschap precies wat zij zoeken. Een reis met het nieuwste schip van NCL, Norwegian Bliss, zal de bewegingsdrang van de Ram bevredigen. Op dit nieuwe schip kunnen ze alles doen wat hun adrenaline een boost geeft: karten op de allereerste kartbaan op zee, lasergamen in de spannende lasergame arena of een vrije val maken in de glijbaan die zelfs over de reling van het schip gaat. En dit alles, met het adembenemende landschap van Alaska op de achtergrond.

STIER (21 april – 21 mei): Norwegian Star – Panama Kanaal

Stieren zijn over het algemeen vastberaden en persistent. Om even op adem te komen zoekt de Stier graag de natuur op. Daarom is een cruise met Norwegian Star over een van de meest pittoreske Panamakanaal routes de perfecte keuze voor de Stier. Deze route brengt gasten naar afgelegen stranden en prachtige rotsformaties bij Land’s End in Cabo San Lucas. De schoonheid van de natuur van Acapulco, een plek waar de Stier vast en zeker graag langsrijdt, is werkelijk adembenemend.

TWEELING (22 mei – 21 juni): Norwegian Sun – Zuid-Amerika vanaf Santiago

Van nature zijn Tweelingen nieuwsgierig en staan zij niet graag stil. Mensen die onder de sterrenhemel van de Tweeling geboren zijn houden van diversiteit en willen daarom graag zoveel mogelijk bestemmingen in een zo’n kort mogelijke periode ontdekken. In het zuiden van Amerika is het mogelijk om 14 verschillende plekken te bezoeken in slechts 14 dagen. De Amerika route met Norwegian Sun is een uitstekende keuze voor Tweelingen. Tijdens deze cruise van Santiago naar Chili ontdekken ze onder andere de prachtige fjorden in Chili en Patagonië.

KREEFT (22 juni – 22 juli): Norwegian Pearl – Europa cruise vanaf Amsterdam

Kreeften geven de voorkeur aan huiselijke sferen en gezelligheid. Het zijn veilige avonturiers op zoek naar opwinding zonder al te veel risico’s. Wat is er dan fijner dan dicht bij huis een cruise maken? Met Norwegian Pearl maken Kreeften de cruise van hun leven, “gewoon” in Europa. Norwegian Pearl laat niets te wensen over en brengt je naar prachtige plekken rond de Middellandse Zee en de Baltische Staten. NCL’s zesde schip in Europa vaart vanaf mei vanuit Amsterdam, des te meer redenen om deze kans niet te laten varen.

LEEUW (23 juli – 22 augustus): Norwegian Escape – West-Caribisch gebied vanaf New York

Degenen die onder de sterrenhemel van de Leeuw geboren zijn hebben een hoop energie, zijn extravert en zelfverzekerd. Ze beschikken over veel kracht om naar de verste plekken, met de echte glamourfactor, te reizen. Norwegian Escape is voor hen gemaakt! Het is een van de nieuwste schepen van de vloot die vanaf New York naar het Caribisch gebied vaart. Daarnaast maakt Norwegian Escape een stop bij het privé-eiland van NCL op de Bahama’s: Great Stirrup Cay. Hier kunnen Leeuwen, om te zien en gezien te worden, over witte zandstranden wandelen. Bij Norwegian Cruise Line ervaar je het exclusieve “The Haven” wat ook wel een privéschip in een schip wordt genoemd. Hier geniet je van speciale diensten zoals conciërge- en butlerservice. Een geluk voor Leeuwen want The Haven is onder andere ook te vinden op Norwegian Escape.

MAAGD (23 augustus – 23 september): Norwegian Jewel – Australië & Nieuw-Zeeland

Maagden imponeren met nederigheid en een veelzijdige geest. Zowel in het dagelijks leven als op reis laten ze niets aan het toeval over. Cruisen met NCL biedt een Maagd de mogelijkheid alles tot in detail te plannen. Aan boord van Norwegian Jewel geniet je van het prachtige landschap van Australië en Nieuw-Zeeland. Norwegian Jewel heeft het allemaal. Als het gaat om entertainment, is dit schip voorzien van onder andere 16 dinergelegenheden, 15 bars en nachtclubs. Daarnaast kan alles voordat je aan boord gaat, online gereserveerd worden.

WEEGSCHAAL (24 september – 23 oktober): Norwegian Getaway – Scandinavië, Rusland & Oostzee

Weegschalen willen graag een goede balans in hun leven. Daar vallen goed eten en bewegen, actie en ontspanning, klassiek en onconventionele ervaringen onder. Aan boord van Norwegian Getaway wordt deze balans goed in evenwicht gehouden. Een cruise langs de Baltische staten, met bezoeken aan Stockholm, Helsinki en Sint-Petersburg zal zowel de innerlijke kalmte als de creativiteit van de Weegschaal stimuleren. Maak aan boord een wandeling over The Waterfront, een innovatieve, openlucht promenade ontworpen om gasten te verbinden met de oceaan.

SCHORPIOEN (24 oktober – 22 november): Norwegian Epic – Westelijke Middellandse Zee

Passie is altijd aanwezig bij Schorpioenen. Zij hebben enorm veel energie en dan is het belangrijk om zo nu en dan bij te komen. Een kort reisje met Norwegian Epic is perfect voor de Schorpioen. Deze cruise brengt hen naar veelzijdige Mediterrane bestemmingen: van het authentieke Rome, via het idyllische Cannes naar het levendige Barcelona. Op dit schip zullen Schorpioenen zeker vinden wat hun hartje begeert. Van energieke shows zoals Priscilla Queen of the Desert of Burn the Floor, tot een ontspannende dag in de spa.

BOOGSCHUTTER (23 november – 21 december): Norwegian Sky – Cuba & Bahamas

Open-minded, eerlijkheid en optimistisch beschrijven het karakter van de Boogschutter het best. Ze zijn altijd nieuwsgierig naar kennis en ervaren een bestemming het liefst vanuit alle perspectieven: de mensen, het landschap en het eten. Norwegian Sky past het best bij de Boogschutter. Dit schip, dat naar Cuba vaart, heeft bijvoorbeeld voor de echte foodies een enorm aanbod en Cuba biedt prachtige cultuur en historie.

STEENBOK (22 december – 20 januari): Norwegian Breakaway – West-Caribisch gebied vanaf New Orleans

Steenbokken zijn ambitieus en werken hard, ze hebben de neiging zich snel te vervelen. Een vakantie op één bestemming kan erg saai zijn voor hen. Maar een cruise door het Caribisch gebied met Norwegian Breakaway is een feestje voor hen! Aan boord van Norwegian Breakaway zien Steenbokken niet alleen elke dag iets nieuws, maar kunnen ze ook even ontsnappen aan het alledaagse leven terwijl ze genieten van Caribische sferen. “Niks moet, alles is mogelijk!” is het motto dat aan boord geldt. En met de 25 dinermogelijkheden kunnen ze ook elke dag een nieuw restaurant ontdekken.

WATERMAN (21 januari – 19 februari): Pride of America – Hawaï

Degenen die onder de sterrenhemel van de Waterman geboren zijn, houden van onafhankelijkheid en van onconventionele reizen. Zeg daarom Aloha en omhels de Hawaiiaanse geest aan boord van Pride of America. De ultieme manier van eilandhoppen – Pride of America is alles behalve gewoon! Dit is het enige cruiseschip dat van en naar Honolulu gaat met overnachtingen in zowel Maui en Kauai. Watermannen genieten van de eiland ‘vibe’ terwijl ze watervallen, actieve vulkanen, zwarte, groene en witte zandstranden, historische locaties en ongerepte natuur ontdekken.

VISSEN (20 februari – 20 maart): Norwegian Jade – Reis naar het oosten

Empathische en gevoelige Vissen zouden tijd moeten nemen om zich los te maken van de dagelijkse sleur. Vakanties aan boord van de zeer speciale Norwegian Jade zijn ideaal voor fantasierijke en romantische Vissen. De 17-daagse reis naar het oosten vanuit Dubai brengt hen naar prachtige plaatsen zoals de Goa, Malediven en Phuket, terwijl ze kunnen genieten van alle voorzieningen aan boord.

Ben je klaar voor je volgende avontuur onder de maan en zon met Norwegian Cruise Line? Surf dan snel naar Norwegian Cruise Line of ga langs bij je favoriete reisagent.

Leave a Reply