Op stap met dinosaurussen

Voor wie graag eens op stap wil gaan met een dinosaurus hebben we goed nieuws. De dinosaurussen heersen opnieuw over België dankzij WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR.

Gebaseerd op de gelijknamige BBC-televisiereeks neemt WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR je mee, 200 miljoen jaar terug in de tijd, naar een vergeten wereld waar je getuige bent van de terugkeer van de grootste wezens die ooit onze aarde bewoonden, de dinosaurussen.

 

Tijdens WALKING WITH DINOSAURS zie je de gigantische beesten stappen, hoor je ze brullen en ben je getuige van hun strijd om te overleven en te overheersen. Van de structuur van hun huid tot de flikkering in hun ogen, het quasi cinematografische realisme zal alle twijfel bij je wegnemen: de dinosaurussen zijn daadwerkelijk terug onder ons!

De geschiedenis van onze aarde toont zich in het splitsen van de continenten en de overgang tussen de dorre woestijnen van het Trias naar de weelderige groene prairies van het Jura. De oceanen vormen zich, vulkanen barsten uit, een bos vat vuur… alles leidt uiteindelijk naar de impact van een massieve komeet die op de aarde neerstort en het uitsterven van de dinosaurussen in een stroomversnelling brengt.

De spectaculaire arenashow kostte in totaal meer dan 20 miljoen dollar en is het grootste dinosarusspektakel ter wereld. De show maakt dan ook gebruik van de meest geavanceerde podiumtechnologie en is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontdekkingen. Zo ondergingen de dinosaurussen in de show spectaculaire en kleurrijke veranderingen, waaronder de veren die sommige soorten waarschijnlijk hadden.

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR combineert het vakmanschap en het talent van meer dan 50 ingenieurs, bouwers, huidenmakers, artiesten, schilders en experten in animatronics. Samen brengen ze de wereldberoemde hyperrealistische adembenemende creaturen, waaronder de Stegosaurus, de raptors en de verschrikkelijke Tyrannosaurus Rex tot leven! De grootste van allemaal, de Brachiosaurus, is maar liefst 11 meter hoog en 17 meter lang!

Wij waren aanwezig tijdens de persvoorstelling en zijn overtuigd, WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR is een absoluut niet te missen totaalspektakel voor de hele familie. Je kan op 8 en 9 december zelf op stap gaan met de dino’s in Paleis 5 van Brussels Expo. Info en tickets bestel je snel op www.dinosaurlive.com.

 

 

Leave a Reply