Cirque du Soleil brengt met TORUK de wereld van Avatar naar België

Na de toverachtige wereld van OVO brengt Cirque du Soleil volgend jaar de adembenemende wereld van James Cameron’s AVATAR tot leven in TORUK – The First Flight.

In Toruk – The First Flight neemt een mysterieuze “Na’vi Verhalenverteller” je mee tijdens een mythisch verhaal dat zich afspeelt duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in James Cameron’s epische AVATAR, en voordat mensen ooit voet op Pandora zetten.

Wanneer een natuurlijke catastrofe de heilige Boom der Zielen dreigt te vernietigen, besluiten Ralu en Entu, twee Omaticaya-jongens die op het punt van volwassenheid staan, zonder aarzelen het heft in eigen handen te nemen. Wanneer ze ontdekken dat Toruk hen kan helpen de Boom der Zielen te redden, vertrekken ze, samen met hun nieuwe vriend Tsyal, op een zoektocht hoog in de Drijvende Bergen om het machtige rode en oranje roofdier te vinden dat de hemel van Pandora beheerst. De voorspelling zal uitkomen wanneer een zuivere ziel oprijst om Toruk voor de eerste keer te berijden en de Na’vi te redden van een verschrikkelijk lot.

Met behulp van hypermoderne visuals, poppenspel en toneelkunst, onder begeleiding van meeslepende livemuziek, slaagt Cirque du Soleil er in om de toeschouwers op zijn eigen unieke en verbazingwekkende wijze mee te nemen naar de magische wereld zoals die door James Cameron verfilmd werd.

De spectaculaire arenashow Toruk – The First Flight van Cirque du Soleil, komt van 13 tot en met 17 maart 2019 naar het Antwerps Sportpaleis. Tickets zijn verkrijgbaar via www.cirquedusoleil.com/toruk.

 

Leave a Reply