Norwegian Breakaway brengt de zomermaanden door op de Baltische Zee

Norwegian Breakaway komt deze zomer terug naar Europa. Als een van de in totaal vijf schepen van Norwegian Cruise Line die deze zomermaanden in Europa varen, neemt het schip de routes op de Baltische Zee over van Norwegian Getaway.

Voor het eerst sinds Norwegian Breakaway in 2013 de Meyer Werft in Papenburg (Duitsland) heeft verlaten keert het schip terug naar Europa.

Aan boord van Norwegian Breakaway kunnen circa 4.000 passagiers de Baltische regio ontdekken aan boord een van de meest modernste schepen ter wereld.

Norwegian Breakaway gaat negendaagse cruises uitvoeren vanaf Kopenhagen of Warnemünde/Rostock en doet Tallinn, St. Petersburg (extra nacht), Helsinki en Nynäshamn/Stockholm aan.

SPECIALE KAJUITEN VOOR SINGLES EN FAMILIES

De gasten aan boord hebben een brede keuze in verschillende stateroom-categorieën, zodat er altijd een aansluit op de persoonlijke wensen en behoeften.

Zo biedt het schip een brede waaier aan kajuiten gaande van studio-cabins voor alleen-reizenden, ruime familie-cabins tot luxueuze suites in het exclusieve The Haven by Norwegian.

BEKROOND ENTERTAINMENT

Het entertainment aan boord van Norwegian Breakaway is van hoog niveau en heeft al verschillende awards gewonnen.

In de Tent Mirror aan boord van Norwegian Breakaway bijvoorbeeld imponeren luchtacrobaten, artiesten en jongleurs in de ‘Cirque Dreams Jungle Fantasy’ dinner-show, top-dansers etaleren hun talenten in de ‘Burn the Floor’-dansshow en in het Breakaway Theater speelt de Broadway-musical ‘Rock of Ages’.

Daarnaast zijn er 27 verschillende diner mogelijkheden en 22 bars of lounges aan boord.

PREMIUM ALL INCLUSIVE

Zoals op alle schepen van Norwegian Cruise Line geldt ook op Norwegian Breakaway het Premium All Inclusive concept. Dit betekent dat een brede selectie van alcoholische en non-alchoholische dranken, speciale koffies tijdens de maaltijden en fooien voor alle services zijn inbegrepen bij de reissom. Sinds februari 2018 is daar ook 60 minuten gratis internet aan toegevoegd.

Gasten die in The Haven verblijven ontvangen een aantal extra’s, waaronder een aanboord credit van $100 om te besteden aan diner-pakketten in specialiteitenrestaurants waarvoor anders een toeslag geldt.

Meer informatie over Norwegian Cruise Line en de reisbestemmingen vind je op www.ncl.com.

 

Leave a Reply