MSC Cruises kondigt Masterchef @Sea aan

MSC Cruises heeft de lancering van MSC Masterchef At Sea voor Nederland aangekondigd. Het  bieden een uniek entertainmentformat aan. De samenwerking tussen het wereldwijd erkende MasterChef-merk en MSC Cruises bevestigd de inzet van de Italiaanse rederij om een ​​breed en divers entertainmentaanbod te bieden.

Nadat inwoners van Italië, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië en Portugal sinds vorig jaar al MSC MasterChef At Sea kunnen worden, krijgen Nederlanders nu ook de kans om deel te nemen aan de populaire kookwedstrijd.

Gasten krijgen de mogelijkheid om hun culinaire passie en vaardigheid op de proef te stellen tijdens een wedstrijd tegen andere gasten. Deze meeslepende en inspirerende ervaring is ontworpen met de bedoeling om de MasterChef-magie in het leven van MSC Cruises-gasten te brengen terwijl ze op zee zijn en tevens hun culinaire kennis te verbreden.

Gasten die tijdens een vakantie op één van de schepen van MSC Cruises De deelnemers aan Masterchef At Sea worden in koppels uitgedaagd om een gerecht uit een doos met mysterieuze ingrediënten te maken. Deze gerechten worden door de chef-kok van het schip beoordeeld op basis van presentatie, smaak en originaliteit. Bij elke cruise wordt een nieuwe winnaar gekroond die een MasterChef-prijs aan boord ontvangt. Elk van de winnaars wordt ook opgenomen in een jaarlijkse prijstrekking om een van de twee fantastische prijzen te winnen.

1e prijs: De mogelijkheid om deel te nemen aan het officiële castingproces voor de MasterChef TV show, een diner in het huis van de winnaar of uitgekozen locatie met een van de MasterChef-sterren als persoonlijke chef-kok, een MasterChef-kookboek speciaal samengesteld voor MSC Cruises door voorgaande winnaars van Masterchef wereldwijd met 50 exclusieve recepten.

2e prijs: Een kans voor een plek in het publiek van de show terwijl er wordt gedineerd in een van de restaurants in de show met drie vrienden.

De samenwerking met MasterChef maakt deel uit van een bredere strategie van MSC Cruises om samen te werken met experts van wereldklasse die de focus van het bedrijf op uitmuntendheid weerspiegelen. Het bedrijf streeft ernaar samen te werken met wereldleiders op hun gebied, waarbij de toewijding van MSC Cruises wordt gecombineerd om unieke ervaringen aan boord te creëren met hulp van specialistische vaardigheden en expertise van de partner.

 

Leave a Reply