Elaine Paige gekozen als meter van Seabourn Ovation

De bekende zangeres en actrice Elaine Paige is gekozen als meter van Seabourn Ovation. In haar rol als meter zal zij op 11 mei de doopplechtigheid van Seabourn’s nieuwe vlaggenschip in goede banen leiden.

Een van ’s werelds meest geliefde en bekroonde actrices en zangeressen, Elaine Paige, wordt meter van het nieuwe, stijlvolle all-suite Seabourn Ovation. De actrice, zangeres, producer en presentatrice zal de doopplechtigheid leiden van het nieuwste ultraluxe Seabourn schip.

De doopplechtigheid vindt plaats op vrijdag 11 mei in de schitterende haven van Valletta op Malta. Het spektakel zal de indrukwekkende UNESCO-werelderfgoedsite en Culturele Hoofdstad van Europa 2018 in de schijnwerpers plaatsen. Seabourn is een meerderjarige samenwerking aangegaan met UNESCO om haar inspanningen ter bescherming van het werelderfgoed overal ter wereld te ondersteunen.

Elaine Paiges biografie leest als een “who’s who” van de musicals. Ze speelde met glans de rol van Eva Peron in Evita, Grizabella in Cats en Florence in Chess. Daarnaast schitterde ze onder andere in Hair, Jesus Christ Superstar, Anything Goes, Sunset Boulevard, The King & I, Sweeney Todd en Follies.

Als fantastische liveperformer trad Elaine op over de hele wereld van het Witte Huis, The Great Hall of the People in Beijing en The Sydney Opera House tot The Bolshoi, het Lincoln Center in New York en natuurlijk de Royal Albert Hall in Londen. Ze heeft 22 soloalbums op haar naam en won acht opeenvolgende gouden en vier multiplatinum platen.

Wij brachten onlangs een bezoek aan Seabourn Quest en waren on de indruk van de service en luxe aan boord. In Seabourn Quest – a visit to luxury at sea kan je er meer over lezen.

Seabourn Ovation is het vijfde ultraluxe schip van de Seabournvloot. Seabourn Ovation biedt beeldmooie, eigentijdse interieurs van designicoon Adam D. Tihany, gastronomische expertise van Michelin-sterrenchef Thomas Keller, topentertainment van Sir Tim Rice en een boeiend programma van gastsprekers aan boord. Het schip biedt een ruime waaier van reizen in en rond Europa van mei tot november 2018, waarbij het voor anker gaat in heel Noord-Europa en het Middellandse-Zeegebied.

Leave a Reply