Indrukwekkende make-over voor Mariner of the Seas

Vanaf 25 juni 2018 stelt de volledig vernieuwde Mariner of the Seas cruises van drie- en vier nachten voor vanuit PortMiami naar Nassau en CocoCay, Royal Caribbean’s particuliere eiland in de Bahama’s. Mariner of the Seas biedt een ideale formule voor gasten op zoek naar een korte cruise en vakantiegangers die hun rondreis door Florida willen verlengen met een minicruise en een bezoek aan de Bahama’s.

In de aanloop tot dit programma gaat Mariner of the Seas voor zes weken naar de scheepswerf voor een grondige renovatie. Blikvanger van deze make-over wordt het sportdek op de achtersteven.

In de Sky Pad, een gloednieuwe virtual reality bungee trampoline, maken de gasten een reis in de tijd en ruimte en springen ze over maankraters in een intergalactisch spel. In navolging van Harmony of the Seas en Symphony of the Seas krijgt het dek ook The Perfect Storm, een duo van waterglijbanen, en een FlowRider-surfsimulator.

Studio B, de ijspiste aan boord van het schip, vormt tevens het decor voor het laser tag-spel ‘Battle of the Planet Z’. ‘Puzzle Break: The Observatorium’ wordt een ontsnappingskamer waar gasten binnen de 60 minuten via een reeks high-tech raadsels het mysterie moeten oplossen.

Het horeca-aanbod aan boord van Mariner of the Seas wordt uitgebreid met Jamie’s Italian van de Britse tv-chef Jamie Oliver, Starbucks en het Japanse Izumi Hibachi & Sushi. Voor sportfans opent de Playmakers Sports Bar & Arcade de deuren. Nachtvlinders kunnen rondfladderen in The Bamboo Room, een nachtclub in Polynesische stijl.

Aan de werken hangt een prijskaartje van circa 75 miljoen EUR (90 miljoen USD).

Mariner of the Seas behoort tot de Voyager-klasse van Royal Caribbean International. Het cruiseschip is 311 meter lang en biedt plaats aan 3.286 gasten. Zij worden verwend door 1.181 bemanningsleden.

 

Leave a Reply