Goedkoop van Amsterdam naar New York City met Norwegian

Heb jij ook zo’n zin om eens een weekendje te gaan shoppen op Fifth Avenue, een show op Broadway mee te pikken of gewoon lekker te gaan kuieren in Central Park. Wij staan alvast op de eerste rij om onze favoriete city that never sleeps keer op keer te gaan bezoeken en dankzij Norwegian kan dat vanaf volgend jaar rechtstreeks en lekker goedkoop vanaf Amsterdam.

Prijsvechter Norwegian brengt het bruisende New York binnen ieders handbereik. Het kon al vanuit London en Parijs en vanaf 7 mei volgend jaar kan het ook vanaf Amsterdam. De maatschappij vliegt vanaf dan namelijk vier keer per week rechtstreeks tussen Amsterdam en New York City. Hierdoor kan je bijvoorbeeld op 7 mei al vanaf €370 voor een weekje van de Amsterdamse grachten naar “The Big Apple” vliegen.

Al zit er natuurlijk wel een addertje onder het gras. Bij prijsvechters als Norwegian betaal je voor iedere kleine extra flink bij. Zo kan je met de basisprijs enkel een kleine handbagage van 10kg meenemen. Heb je nood aan extra koffers, dan betaal je al snel maximum €50 per koffer per traject extra. Zoals het bij goedkope luchtvaartmaatschappijen gebruikelijk is zijn er ook geen drankjes of maaltijden in de prijs inbegrepen. Aan boord kan je via het touchscreen in de zetel wel snacks en drankjes bestellen. Voor een warme driegangenmenu betaal je rond de €30, je moet deze wel minstens 72 uur voor vertrek besteld hebben. Ook voor een dekentje of hoofdtelefoon moet je extra bijbetalen. Al kan je de prijs natuurlijk wel drukken door zelf een maaltijd, dekentje en hoofdtelefoon mee te nemen…

Ter vergelijking bij KLM betaal je voor een retourtje op dezelfde datums €600 (€680 met ingecheckte bagage), de maaltijden en drankjes zijn dan wel inbegrepen.

Leave a Reply