Royal Caribbean’s ultieme familievakantie op Symphony of the Seas

Royal Caribbean International heeft meer details vrijgegeven over de nieuwe voorzieningen aan boord van Symphony of the Seas die in april 2018 in de Middellandse Zee in de vaart komt.

De rederij tilt de vakantiebeleving voor gezinnen aan boord van het vierde schip van de Oasis-klasse naar nieuwe hoogtes. Zo kondigt Royal Caribbean met de Ultimate Family Suite de meest avontuurlijke familie-accommodatie aan. Deze unieke loftsuite met butlerservice omvat onder meer een glijbaan van de kinderslaapkamer naar de woonruimte, een kamerhoge LEGO-muur, een 3D-bioscoopruimte met popcornmachine, een verzameling videogames, een airhockey-tafel alsook een balkon met een touwenklimrek, kindvriendelijke snookertafel en bubbelbad. De Ultimate Family Suite telt maar liefst 125 m² en biedt plaats aan acht gasten, verdeeld over twee slaapkamers.

Het culinaire aanbod van meer dan 20 specialiteitenrestaurants en inbegrepen eetgelegenheden op de Oasis-klasse schepen wordt op Symphony of the Seas nog uitgebreid. Hooked is Royal Caribbean’s eerste visbrasserie met verse zeevruchten en oesterbar. Dit restaurant, gelegen in het Solarium vooraan het schip, wordt de perfecte locatie om de zee te zien en te proeven. El Loco Fresh Mexican in de Sports Zone is een nieuw adres voor een snelle, Mexicaanse hap.

De Boardwalk krijgt er twee nieuwe zaken bij. Playmakers Sports Bar & Arcade is de plek om de sportwedstrijden rechtstreeks te volgen op maar liefst 30 televisieschermen. En daar horen bieren van het vat, kippenvleugeltjes en hamburgers bij. De familieleden kunnen elkaar bovendien uitdagen met populaire gezelschapsspelen en videogames van Ice Skeeball tot PacMan en Star Wars Battle. Zoetebekken vinden voor kleurrijk snoep en heerlijke ijsjes ongetwijfeld de weg naar Sugar Beach. De shop zal tevens activiteiten organiseren voor gasten die hun baktalent de vrije loop willen laten.

Ook aan entertainment zal het op Symphony of the Seas niet ontbreken. In de schouwburg wordt ‘Hairspray’, de bekroonde Broadway-musical en winnaar van acht Tony Awards in haar integrale versie opgevoerd. ‘Flight’, een nieuwe Royal Caribbean-productie, belooft de gasten een satirische vliegreis van de gebroeders Wright tot de eerste bemande expeditie naar Mars. Studio B, de kunstijsbaan aan boord van de schepen van Royal Caribbean programmeert ‘1977’, een muzikaal ijssprookje waarbij de held door de tijd reist wanneer de Britse kroonjuwelen worden gestolen. ‘HiRo’, de waterproductie in het AquaTheater combineert waterballet met spectaculaire duiksprongen en luchtacrobatiek.

Ten slotte lanceert Royal Caribbean op Symphony of the Seas een reeks technologische innovaties. Gasten zullen er onder meer kunnen inchecken via gezichtsherkenning waarmee de rederij komaf maakt met de wachtrijen en het aanschuiven aan de balie.

Symphony of the Seas komt op 21 april 2018 in de vaart en vertrekt tot 14 oktober elke zondag vanuit Barcelona voor een weekcruise met tussenstops in Palma de Mallorca, Barcelona, Marseille, La Spezia (Firenze/Pisa), Civitavecchia (Rome) en Napels. Van 14 juni tot 4 oktober kunnen de gasten eveneens inschepen op donderdag in Rome. Tijdens het winterseizoen 2018-2019 vaart het nieuwste vlaggenschip van Royal Caribbean International vanuit Miami naar de Caraïben.

 

Leave a Reply