Seabourn viert mijlpaal in de bouw van Seabourn Ovation

Luxe cruise maatschappij Seabourn viert een nieuwe mijlpaal in de bouw van haar nieuwste schip Seabourn Ovation met een traditionele munt- en lanceringsceremonie. Seabourn Ovation zal in mei 2018 klaar zijn om gasten te verwelkomen voor zijn eerste cruise.

De traditionele munt- en lanceringsceremonie is een maritieme traditie met een ‘meter’ om de feestelijke gebeurtenissen te leiden. Deze belangrijke rol werd opgenomen door Jan Stearman, de vrouw met de langste carrière aan boord van de Seabournschepen. Ze ging 22 jaar geleden bij de maatschappij aan de slag en is een bekende en gerespecteerde cruisedirecteur. Samen met Seabourn President Richard Meadows, Fincantieri Scheepswerfdirecteur Paolo Capobianco en Seabourn Ovation Kapitein Stig Betten was ze aanwezig wanneer twee gouden herdenkingsmunten aan de mast van het schip werden bevestigd. Stearman knipte daarna het touw van het schip door, zodat water in het scheepsbouwdok kon vloeien. Het schip wordt nu naar het afwerkingsdok op de scheepswerf gebracht.

“Kijken naar de muntceremonie en Seabourn Ovation officieel voor de eerste keer het water zien aanraken vandaag was een heel speciaal moment voor ons allemaal bij Seabourn. Het vormt een belangrijke stap in de verdere uitbreiding van onze luxevlootVeel gasten en partners in de reisindustrie hebben enthousiast gereageerd op de komst van dit ongelooflijke schip na de succesvolle lancering van haar zusterschip Seabourn Encore in december 2016.”

Richard Meadows, President bij Seabourn

Net zoals voor haar zusterschip Seabourn Encore, ontwierp topdesigner Adam D. Tihany het eigentijdse interieur van Seabourn Ovation met trendy designelementen en innovaties, die perfect passen bij de ingetogen elegantie waarvoor de cruisemaatschappij bekendstaat.

Wij brachten onlangs een bezoek aan Seabourn Quest en waren on de indruk van de service en luxe aan boord. In Seabourn Quest – a visit to luxury at sea kan je er meer over lezen.

Elke luxesuite bezit een eigen veranda met een adembenemend zicht op de oceaan en is voldoende ruim om in alle privacy onder de open hemel te dineren. Elke suite beschikt ook over een opvallend, gesofisticeerd design interieur met een comfortabele leefruimte met sofa en een bureau/eettafel, een slaapgedeelte met inloopkast, tal van in-suite ontspanningsmogelijkheden waaronder een ruime keuze aan films, muziek, televisie- en radiozenders en een schitterende marmeren badkamer met een apart bad en douche evenals luxebadproducten – zoals de nieuwe exclusieve Seabourn Signature Scents van Molton Brown. Een persoonlijke bar en koelkast worden gevuld volgens de voorkeuren van de gast.

Seabourn Ovation zal op 5 mei 2018 vertrekken op een 11-daagse inaugurele cruise vanuit Venetië naar Barcelona. Het schip zal het grootste deel van zijn eerste seizoen in Noord-Europese wateren cruisen met een reeks zevendaagse Baltische en Scandinavische cruises tussen Kopenhagen en Stockholm, inclusief het bij Seabourn traditionele driedaagse verblijf in St. Petersburg. Seabourn Ovation zal ook langere 14-daagse cruises aanbieden naar de imposante Noorse fjorden en Britse eilanden.

Leave a Reply