Altijd en overal WiFi op reis dankzij een PocketWiFi

Wie net als ons graag – en vaak – buiten Europa op vakantie gaat, is ongetwijfeld al met hetzelfde probleem geconfronteerd: peperdure roamingkosten.

Je ziet het perfecte berglandschap, de meest romantische zonsondergang of zit gewoon te genieten van een zalige cappuccino en je wilt die ervaring zo snel mogelijk met iedereen delen. Dankzij een draagbare WiFi router of PocketWiFi kan dat nu op een gemakkelijke en vooral goedkope manier. 

Een draagbare WiFi router is net hetzelfde als de WiFi router thuis, maar in plaats van verbonden te zijn met een telefoonlijn werkt de draagbare router via een simkaart. Zo kan je dus overal ter wereld je eigen prive netwerk creëren waarop je tot tien afzonderlijke toestellen kan aansluiten. Voor wie heel vaak of langere periode in het buitenland verblijft kan de aankoop van een draagbare WiFi router een optie zijn. Voor wie slechts kortere periode naar het buitenland trekt, biedt het huren van een PocketWiFi de mogelijkheid om overal van ongelimiteerd, goedkoop en snel internet te genieten. Zo kan je sinds kort ook bij Connections een PocketWiFi huren.

De voordelen van een Connections PocketWiFi zien er in ieder geval veelbelovend uit.

EENVOUDIG GEBRUIK
De PocketWiFi is gebruiksvriendelijk: schakel de router aan, typ het paswoord dat op het scherm verschijnt in de toestellen die je wilt verbinden en je bent online.

ONBEPERKT SURFPLEZIER 
De PocketWiFi biedt elke dag 500 Mb data aan hoog debiet. Eens die opgebruikt zijn, schakelt hij over op 128 kbps tot het einde van de dag.

WERELDWIJD ONLINE 
Dankzij de PocketWiFi ben je in 100 landen steeds en overal online.

VOOR DE HELE GROEP 
Er kunnen tot 10 toestellen per router aangesloten worden.

ZEER COMPACT 
De PocketWiFi is 7 x 13 cm groot – ongeveer het formaat van een Samsung Galaxy S5 – en kan dus zonder problemen in de broekzak of handtas.

GEEN VERZENDKOSTEN 
Nadat je de PocketWiFi online – via connections.be – of in een travel shop gereserveerd hebt kan je hem, voor het inchecken op de luchthaven, ophalen bij de travel shop op Brussels Airport. Bij terugkeer lever je hem hier ook terug weer in.

We kijken er alvast naar uit om de PocketWiFi tijdens onze volgende cruisetotravel uit te testen. Het belooft in ieder geval een gebruiksvriendelijk en goedkoop alternatief te zijn voor de vaak hoge prijs die de cruise maatschappijen aanrekenen voor het gebruik van internet.

 

Leave a Reply