Ontdek de MSC Summer Deals en ontvang MSC gadgets

Deze zomer pakt MSC Cruises uit met een aantal fantastische Summer Deals.

Zo geniet je deze week bij het boeken van een cruise op MSC Meraviglia van een gratis “Two plus One” diner pakket. Tijdens drie avonden kan je proeven van een heerlijk diner in het Italiaans restaurant Eataly, het steakhouse Butcher’s Cut en de Carousel Lounge terwijl je geniet van een Cirque du Soleil spektakel.

Meer info over de MSC Summer Deals vind je op www.msccruises.be.

Naar aanleiding van de MSC Summer Deals geven we een aantal MSC gadgets weg.

Wat moet je hiervoor doen? Heel eenvoudig, plaats een reactie (leave a reply) bij je favoriete artikel op onze site www.cruisetotravel.com en deel (share) het artikel vervolgens op je facebook pagina (via de blauwe “Share on Facebook” knop). Een onschuldige hand doet de rest!

 

Leave a Reply