Wordt MasterChef op zee aan boord van MSC Cruises

Binnenkort kunnen liefhebbers van “home cooked meals” en hobbykoks hun creatieve kooktalent botvieren en MasterChef AT SEA worden aan boord van MSC Cruises

Fans van het populaire kookprogramma Masterchef kunnen binnenkort aan boord van MSC Splendida, en later op alle andere schepen van MSC Cruises, deelnemen aan een spannende MasterChef AT SEA Quiz.

De winnaar hiervan kan vervolgens deelnemen aan de Mystery Box Challenge, een spannende culinaire uitdaging waarbij de deelnemers een verrassingsdoos met identieke ingrediënten krijgen waarmee ze binnen een bepaalde tijdspanne een gerecht moeten klaarmaken. Aan het einde worden de gerechten door een MSC-jury beoordeeld op presentatie, smaak en originaliteit. De winnaar wordt bekroond tot MasterChef AT SEA.

De winnaar kan uiteindelijk naar huis gaan met een van de vier fantastische prijzen:

– TV-Casting : de kans om direct in de uiteindelijke selectie van de MasterChef TV show te geraken (enkel in de volgende landen: Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Engeland, Brazilië, Zuid Afrika, Portugal, Argentinië en China).

– Een MasterChef Diner: een driegangendiner thuis klaargemaakt door een van de MasterChef winnaars

– Deelname aan een MasterChef uitzending: de kans om te participeren aan een uitzending en te dineren in een van de restaurants waar de deelnemers van MasterChef een kooktest afleggen

– Recepten : een collectie van de recepten die in de Masterchef show klaargemaakt werden

Verdere details omtrent MasterChef AT SEA worden vanaf 1 september verwacht.

MasterChef wordt in 200 landen uitgezonden en door meer dan 300 miljoen mensen bekeken.

 

 

Bron: msccrociere.it en msc-kreuzfahrten.de

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *