Wordt MasterChef op zee aan boord van MSC Cruises

Binnenkort kunnen liefhebbers van “home cooked meals” en hobbykoks hun creatieve kooktalent botvieren en MasterChef AT SEA worden aan boord van MSC Cruises

Fans van het populaire kookprogramma Masterchef kunnen binnenkort aan boord van MSC Splendida, en later op alle andere schepen van MSC Cruises, deelnemen aan een spannende MasterChef AT SEA competitie.

Telkens zullen twee gasten kunnen deelnemen aan de Mystery Box Challenge, een spannende culinaire uitdaging waarbij de deelnemers een verrassingsdoos met identieke ingrediënten krijgen waarmee ze binnen een bepaalde tijdspanne een gerecht moeten klaarmaken. Aan het einde worden de gerechten door een MSC-jury beoordeeld op presentatie, smaak en originaliteit. De winnaar wordt bekroond tot MasterChef AT SEA.

Alle winnaars worden tenslotte ingeschreven in een jaarlijkse prijstrekking waarbij ze een fantastische prijs kunnen winnen.

1ste Prijs: Een diner thuis klaargemaakt door een van de MasterChef winnaars, een collectie van 50 recepten die in de Masterchef show klaargemaakt werden en de kans om direct in de uiteindelijke selectie van de MasterChef TV show* te geraken.

2de Prijs: De kans om deel uit te maken van het publiek tijdens de opnames en, samen met drie vrienden, te dineren in een van de restaurants uit de MasterChef TV show* alsook een collectie van 50 recepten die in de Masterchef show klaargemaakt werden.

MasterChef wordt in 200 landen uitgezonden en door meer dan 300 miljoen mensen bekeken.

*Helaas moet je inwoner zijn van Italië, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië of Portugal om te kunnen participeren aan de TV show.

 

 

 

Bijgewerkt op 20/07/2017

Leave a Reply