25 redenen om Disneyland Parijs te bezoeken

Een bezoek aan Disneyland Parijs is altijd een magische belevenis maar deze zomer wordt het nog net iets leuker. Om hun 25ste verjaardag te vieren presenteert het park tal van nieuwe parades, shows en attracties waardoor bezoekers nog meer plezier beleven.

Reis alvast met ons mee doorheen de 25 beste redenen om een bezoek te brengen aan de wondere wereld van Disney.

1. Geniet van de sterren van Disney en Pixar terwijl ze in “Disney Stars on Parade” op schitterende praalwagens door Main Street U.S.A rijden.

2. Vier samen met Mickey en zijn vrienden de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs in “Mickey Presents: Happy Anniversary Disneyland Paris“.

3. Zie hoe de mensen al lachend de tune van “It’s a Small World“ neuriën nadat ze de leukste cruise rond de wereld gemaakt hebben.

4. Ontdek een’ Galaxy far, far away’ tijdens de ultieme intergalactische 3D ruimtereis in Star Tours, The Adventures Continue.

5. De kleinste bezoekers kunnen lid worden van de Jedi Training Academy waar een Jedi Master hen leert om het legendarische lichtzwaard te gebruiken en de Force te beheersen.

6. Bezoek de Dark Side en daag de gevreesde Darth Vader uit tot een selfie wedstrijd.

7. Huiver bij het aanschouwen van Captain Phasma en de stormtroopers tijdens hun patrouille doorheen de straten van Disneyland Parijs op zoek naar leden van het verzet.

8. Ervaar de Force terwijl je geniet van “Star Wars: A Galaxy Far, Far Away” op het podium in de Production Courtyard.

9. Duik samen met Crush de zee in voor een fantastische reis naar het Great Barrier Reef in Crush’s Coaster.

10. Vervoeg de Rebel Alliance en ga mee op een ruimtereis tegen lichtsnelheid in Star Wars Hyperspace Mountain.

11. Zie hoe Tinker Bell de honeurs waarneemt tijdens “The Starlit Princess Waltz“, een muzikaal sprookje met alle Disney Prinsen en Prinsessen.

12. Geniet van de lekkerste Amerikaanse  gerechten in het Victoriaans interieur van Walt’s Restaurant middenin Main Street.

13. Ga op de foto met Mickey, Minnie, Donald en al je favoriete Disney-vrienden.

14. Ga samen met Buzz Lightyear de strijd aan tegen de wrede keizer Zurg en zijn razende leger van ronkende robots in Buzz Lightyear Laser Blast.

15. Geniet van magische illusies tijdens Mickey’s eerbetoon aan ‘s werelds beste goochelaars en Disney klassiekers in “Mickey and the Magician“.

16. Ga aan boord van kapitein Jack Sparrow’s Black Pearl en vaar mee over de zeven zeeën in de nieuwe Pirates of the Caribbean.

17. Geniet van een romantische wandeling in Parijs en krimp tot het formaat van Remy voor een duizelingwekkende achtervolging door de keuken van chef Skinner in Ratatouille, The Adventure.

18. Schreeuw het uit terwijl je dertien verdieping naar beneden valt in de Twilight Zone Tower of Terror.

19. Geniet van de kleurrijke bloemenpracht tijdens een wandeling door Disney’s nieuwe Dutch Garden bij het Newport Bay Club Hotel.

20. Voel het bloed door je aderen stromen en de beats van Aerosmith door je oren suizen terwijl je aan 62km/h door de Rock ‘n’ Roller Coaster racet.

21. Ga winkelen in Main Street U.S.A., in Disney Village of in de nieuwe World of Disney megastore.

22. Geniet van uren waterpret tijdens een van de vele activiteiten op Lake Disney.

23. Geef je ogen de kost terwijl Disney Illuminations het Kasteel van Doornroosje omvormt tot een canvas vol magische dromen en Disneyverhalen.

24. Geniet van een typisch Texaanse maaltijd en zie hoe het Westen werd overwonnen in Buffalo Bill’s Wild West Show vooraleer je zwoele zomerse nachten in Disney Village beleeft.

25. Slaap zoals een prinses in het luxueuze Disneyland Hotel en maak je klaar voor alweer een nieuwe dag vol magie.

Heb je ook zin gekregen in een magisch verblijf in Disneyland Parijs? TGV brengt je in minder dan 2 uur vanuit Brussel-Zuid rechtstreeks naar hartje Disneyland!

Ohja, doe je Mickey de groetjes van ons? ?

Voor meer informatie, check NMBS Europe.

 

 

Leave a Reply