Eiffeltoren minder romantisch dan een NCL cruise!

Valentijn is de ideale dag om weg te dagdromen bij foto’s van de meest romantische reis ter wereld! Vele dromen weg bij het beeld van een wijntje met uitzicht op de Eiffeltoren in Parijs. Maar wat is er nog veel romantischer? Cruisen!

Tijdens een cruise heb je wel tien romantische uitzichten. Van samen genieten in de spa met uitzicht op besneeuwde bergketens met Norwegian Bliss tot het delen van een magische kus met uitzicht op de vulkanen in Hawaii: dit zijn de meest romantische uitzichten van Norwegian Cruise Line.

Met Norwegian Bliss kan je langs de gletsjers van Alaska door Glacier Bay National Park varen en dolfijnen spotten. Bliss heeft de eerste kartbaan op zee bestaande uit twee verdiepingen. Race tegen je geliefde terwijl de mooiste besneeuwde bergketens langs je razen of geniet samen van een massage in de spa. De sparuimte is omringd door glazen ramen die een perfect uitzicht op de bergen bieden. Liever een zonnige bestemming? Norwegian Bliss vaart ook naar de Bahama’s en Mexico.
 
Of wat denk je van genieten van een heerlijk diner tijdens zonsondergang? Norwegian Pearl heeft een ruim aanbod aan restaurants en loungebars. Vaar door de Caribbean en struin samen over betoverende witte zandstranden of vaar vanaf mei langs prachtige steden als St. Petersburg en Riga wanneer Norwegian Pearl vanaf Amsterdam vertrekt. Met Norwegian Sky vaar jij vanaf Miami naar het gezellige eiland Cuba. Meer een stadsmens? Geniet van een roze uitzichten op Miami of New York met Norwegian Sky en Norwegian Encore.
 

En de ultieme romantische cruise van Norwegian Cruise Line is de Hawaii cruise met Pride of America. Dit is het enige schip dat routes van en naar Honolulu aanbiedt, met overnachtingen in zowel Maui als in Kauai en een bezoek aan Oahu en Big Island, rijk aan actieve vulkanen, kleurrijke stranden en wilde natuur. Je kunt er samen suppen op de felblauwe zee, echt een uitdaging om midden op zee overeind te blijven staan op een paddle board! En een zonsondergang met uitzicht op de groene eilanden is er echt een voor de op de bucketlist!

De pure romantiek van een NCL cruise boek je bij je reisagent of via www.ncl.com.

Leave a Reply