Norwegian Spirit ondergaat complete restyling

Norwegian Spirit ligt momenteel in een droogdok in Marseille. Daar krijgt het schip een complete restyling ter waarde van 100 miljoen dollar. Het verieuwde schip zal daarna ingezet worden op exotische vaarroutes in Europa, Afrika en Azië.

Norwegian Spirit krijgt in het Franse Marseille een miljoenen dollar kostende renovatie van boeg tot achtersteven. Tijdens de 40-dagen durende restyling wordt het schip voorzien van 14 nieuwe restaurants, nieuwe kajuiten en een grotere Mandara Spa. Ook worden er nieuwe eetgelegenheden geïntroduceerd die bij de cruiseprijs zijn inbegrepen zoals het hoofdrestaurant, Taste, het 24-uurs eetcafé, The Local Bar and Grill, het Garden Café met drie buffetmaaltijden per dag, de Great Outdoors Bar en Waves Pool Bar. De Bliss Ultra Lounge maakt haar debuut evenals de Spinmaker Lounge, inclusief een HumidorCigar Lounge.

Even bijkomen

Splash Academy, het waterpark voor kinderen, wordt vervangen door een adult-only spa Spice H2O. Overdag wordt dit een lounge met twee nieuwe jacuzzi’s en een bar, en ‘s avonds verandert het in een centrum voor entertainment. De Mandara Spa wordt tweemaal zo groot als voorheen en krijgt een ontspanningsruimte met verwarmde ligstoelen, een nieuwe jacuzzi-ruimte en faciliteiten voor sauna, stoom- en watertherapie. In het Pulse Fitness Center kunnen gasten aan boord van het schip hun fitnessroutine bijhouden.

Italiaanse dinerervaring

Onda by Scarpetta – bekend van de Scarpetta restaurants in onder andere New York, Miami, Las Vegas, Philadelphia en London – wordt net als op Norwegian Encore ook op Norwegian Spirit gelanceerd. Gasten genieten aan boord van de rijke smaken waar een modern Italiaans restaurant bekend om staat.

Nieuwe reisroutes

Met uitgebreide vaarroutes van acht tot 24 dagen, waarbij een aantal van de populairste bestemmingen op drie continenten – Europa, Afrika en Azië – worden aangedaan, zal de Norwegian Spirit Marseille verlaten met een nieuwe beschildering op de romp en meer geraffineerde, op volwassenen gerichte faciliteiten aan boord.

Norwegian Spirit is het eerste schip uit de vloot van NCL dat koers zal zetten naar het Indonesische Bali (CelukanBawang), Jakarta en Soerabaja; het Japanse Beppu, Kumamoto, Nagoya en Tokyo; Taipei (Keelung) in Taiwan; en Yangon in Myanmar.

Na twee 20-daagse, exotische expedities naar Griekenland, Israël, Egypte en Abu Dhabi vanuit Rome (Civitavecchia); en de Seychellen, Madagaskar en Zuid-Afrika vanuit Dubai, zal het schip de rest van het jaar een reeks vaarroutes vol prachtige bestemmingen in Zuidoost-Azië aanbieden.

Leave a Reply