Met het hele gezin op reis? Ga cruisen met NCL!

Veel gezinnen gaan in 2019 met de volledige familie op reis, maar een bestemming uitkiezen die bij de wensen van elk familielid past kan een uitdaging zijn.  Een cruise kan dé uitkomst zijn. Want waarom zou je één bestemming kiezen als je er meer kunt bezoeken in één reis? Tevens biedt een cruise faciliteiten die zowel gericht zijn op kinderen als volwassenen.

De huidige trend van ‘Multigeneratie Reizen’ is ontstaan doordat ouderen steeds langer fit en gezond blijven. Ze zijn reislustig en hebben genoeg tijd en energie om te reizen. Bovendien hebben ouderen vaak ook de financiële middelen om (verre) reizen te maken. Opa’s en oma’s gaan steeds vaker met hun kinderen en kleinkinderen op reis. Zo spendeert de familie veel tijd met elkaar en krijgen ouders tijdens de reis ook de kans om zich terug te trekken terwijl opa en oma oppassen, een win-win situatie!

Herinneringen maken voor later wordt anno 2019 als waardevoller ervaren dan nieuwe materiële zaken. En tijdens een cruise met NCL kunnen families in één vakantie meer activiteiten en bestemmingen van hun bucket list afvinken.

Norwegian Cruise Line speelt in op de ‘multigeneratie reistrend’ met maar liefst 17 moderne schepen. Zo kunnen de kinderen tegen elkaar racen op de kartbaan op het dek van Norwegian Bliss en Norwegian Joy terwijl de ouders genieten van een wijntje in The Cellars Wine Bar. Samen de wereld verkennen, mooie herinneringen maken en alsnog genoeg me-time overhouden, Norwegian Cruise Line biedt voor elke leeftijd wat wils!

Opa en oma vermaken zich met de kleinkinderen in het waterpark terwijl de ouders zich terugtrekken in de ‘adults only’ club. Tegen etenstijd ontmoeten ze elkaar weer voor het diner. De ene avond eten ze in een Italiaans restaurant en de volgende avond in het steakhouse. Elk schip van NCL heeft minimaal 13 restaurants, de keuze in restaurants in enorm! ’s Avonds kan het hele gezin nog genieten van één van de fantastische shows of Broadway musicals aan boord.

De volgende dag is het tijd voor een echte vrouwen- of mannendag. De vrouwen (grootmoeder, moeder, dochter) kunnen zich laten verwennen in de spa terwijl de mannen tegen elkaar strijden op het sport complex of tijdens een potje mini golf.

Norwegian Cruise Line vaart de wereld over. Kies je voor een cruise aan de Mediterrane kust met Norwegian Pearl dan bezoek je steden als Rome, Lissabon, Mallorca en Barcelona. Liever naar de Carribbean? Vaar met Norwegian Joy van Miami naar Honduras, Belize en Mexico. Ter plekke kan je er samen op uit trekken of individueel op pad gaan. Aan boord kan je voor elke bestemming een excursie boeken. Zo kun je op Belize een fantastische snorkeltour boeken waarbij je vele felgekleurde zeedieren spot en in Rome kan je onder begeleiding van een gids de catacomben van de historische stad ontdekken.

En weet je wat er nog zo fijn is aan een cruise? Niemand je hoeft zelf niet met de auto te rijden om je volgende bestemming te bereiken, er zijn bijgevolg geen ruziënde kinderen op de achterbank en tijdens het varen wordt het hele gezin vermaakt!

Benieuwd naar de vele bestemmingen die je met Norwegian Cruise Line kan bezoeken? Surf dan snel naar ncl.com.

Leave a Reply