Norwegian Cruise Line organiseert Jon Bon Jovi themacruises

Norwegian Cruise Line, de grootste innovator in cruisereizen, gaat twee Jon Bon Jovi ‘Runaway to Paradise’ Cruises organiseren in samenwerking met Runaway Tours en Sixthman. Gasten kunnen tijdens de speciale thema cruises genieten van een volledige Jon Bon Jovi ervaring inclusief allerlei onvergetelijke events en activiteiten met als klapper op de vuurpijl een spectaculaire rockshow bij het zwembad.

NORWEGIAN PEARL EN NORWEGIAN JADE VAREN IN ROCK THEMA

Twee NCL-cruises komen in het teken te staan van de wereldberoemde rockartiest. Norwegian Jade vaart volledig in thema van Miami naar Nassau op de Bahama’s van 12 t/m 16 april 2019 en Norwegian Pearl vaart van 26 t/m 30 augustus van Barcelona naar Palma in Mallorca.

Jon Bon Jovi zal de passagiers vergezellen aan boord van Norwegian Jade en Norwegian Pearl. Op het programma staat onder andere een fantastische rockshow op het dek bij het zwembad, waarbij Jon wordt begeleid door de 11-koppige band Kings of Suburbia. Ook zal de ster een akoestische set spelen en kunnen gasten hem brandende vragen stellen onder het genot van een glaasje van Jon en Jesse Bongiovi’s nieuwe wijn.

Voor meer informatie over ‘Runaway to Paradise’ ga naar runawaytoparadise.com.

Voor meer informatie over Norwegian Jade en Norwegian Pearl ga naar www.ncl.com.

 

Leave a Reply