Oceania Cruises breidt aanbod voor soloreizigers uit

Luxerederij Oceania Cruises versterkt haar engagement naar soloreizigers door meer eenpersoonskajuiten beschikbaar te stellen.

Oceania Cruises vergroot het aanbod voor individuele reizigers met in totaal 56 eenpersoonskajuiten. Binnenkort zullen de vier schepen van de Regatta Klasse – Regatta, Nautica, Insignia en Sirena – elk beschikken over 14 Solo Oceanview Staterooms.

De kajuiten zijn ruim en voorzien van een subliem pluche Tranquility Bed, gekoelde minibar, gezellige zithoek en veel opbergruimte. De passagiersverblijven zijn dankzij hun rustgevende tinten, luxe meubilair en kunstwerken het perfecte toevluchtsoord voor de individuele reiziger. Ze zijn centraal gelegen op dek 6 en bieden comfortabele ruimte om te ontspannen na overdag ‘s werelds fascinerendste bestemmingen te hebben verkend.

“Een belangrijke succesfactor van Oceania Cruises is dat we niet alleen luisteren naar feedback, maar er ook naar te handelen. Onze gasten en reispartners wilden meer opties voor individuele reizigers en een diverser reisaanbod, en we zijn verheugd deze te kunnen bieden”, aldus Howard Sherman, president & CEO van Oceania Cruises.

De nieuwe kajuiten zullen vanaf 25 september 2022 beschikbaar zijn aan boord van Regatta, gevolgd door Nautica vanaf 26 september 2022 en Insignia en Sirena vanaf 1 oktober 2022.

Meer informatie over de nieuwe kajuiten vind je op de website van Oceania Cruises.

Lees ook: Norwegian Cruise Line introduceert ‘Meet the Winemaker’ in Europa

Leave a Reply