Transavia verbindt Brussels Airport met de zon

Transavia biedt vanaf volgend zomerseizoen vluchten aan vanaf Brussels Airport naar het Middellandse Zeegebied.

Goed nieuws voor wie vanuit het hart van Europa richting Middellandse Zee wil vliegen. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia start vanaf 30 maart 2020 met vluchten op Brussels Airport. De maatschappij zal 28 vluchten per week naar 9 bestemmingen aanbieden.

De bestemmingen zijn Alicante en Ibiza in Spanje, Verona in Italië, Corfu, Heraklion en Thessaloniki in Griekenland, Faro in Portugal, Tel Aviv in Israël en Agadir in Marokko.

Met voornamelijk bestemmingen in het Middellandse Zeegebied hoopt Transavia zowel Belgische passagiers als passagiers uit Zuid-Nederland aan te trekken, en ook meer toeristen en andere bezoekers naar België te brengen.

Tickets voor de lijnvluchten van Transavia vanaf Brussels Airport zijn te koop via de website van Transavia.

Leave a Reply