Gezocht: verbluffende acts voor ‘The Christmas Show’

Op zondag 22 december kan je in de Antwerpse Lotto Arena voor de tweede keer terecht voor de grootste kerstbeleving van het jaar, ‘The Christmas Show’.

Absolute blikvanger van de tweede editie van ‘The Christmas Show‘ is André Hazes. André verkocht onlangs de Rotterdamse Ahoy helemaal uit en komt voor de allereerste keer kerstliedjes zingen in Vlaanderen.

Naast Hazes staan Christoff, Wannes Lacroix (‘The Voice’), Belle Perez en Tinne Oltmans net als musicalsterren Hans Peter Janssens, Nordin De Moor en Goele De Raedt op het podium. Zij worden begeleid door een uitbundig showballet, een stralend kinderkoor en een muzikale liveband.

Theaterproducent Deep Bridge wil op 22 december een groot spektakel creëren en het publiek een magische avond bezorgen met de nodige waaaaauws, aaaaahs en oh’s! Daarvoor is Deep Bridge op zoek naar spectaculaire acts. Ben je een acrobatisch rolschaatsduo, jongleer je met motors, kan je vuur spuwen in de vorm van een vikingboot, zwem je met slangen in een zwevend zwembad of hebben jullie een dance-team dat eigenlijk op The Strip in Las Vegas hoort te staan? Dan heb jij misschien wel de ideale act voor ‘The Christmas Show’.

Waag je kans!

Op woensdag 6 november worden er in Antwerpen audities gehouden en het spreekt voor zich dat je ook op zondag 22 december 2019 vrij bent om in de Lotto Arena te schitteren op ‘The Christmas Show’. Je bent volledig vrij om te doen wat je wil, zolang je Deep Bridge en het publiek maar op een positieve manier kan verrassen.

Schrijf je in via deze link.  Heb je een video, dan is het leuk als je die even doorstuurt.

Deep Bridge zoekt ook een spontaan publiek dat zich op woensdag 6 november kan vrijmaken. Op de selectiedag, die in Antwerpen plaatsvindt, hebben zij de belangrijke taak om met de jury mee te oordelen over de act. Heb je interesse en ben je beschikbaar, schrijf je dan hier in.

Tickets voor ‘The Christmas Show’, op zondag 22 december 2019 in de Antwerpse Lotto Arena met o.a. André Hazes, Christoff, Belle Perez, Wannes Lacroix, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Nordin De Moor, kan je alvast bestellen op www.deepbridge.be.

Leave a Reply