Regent Seven Seas Cruises biedt nog meer luxe met Upgrade Your Horizon

Dankzij de ‘Upgrade Your Horizon’-promotie van Regent Seven Seas Cruises genieten reizigers van een 2-categorie Suite Upgrade.

Wie graag in alle luxe wil genieten van een ontspannende vakantie op zee moet kiezen voor een cruise aan boord van Regent Seven Seas Cruises. Zo geniet je van onbeperkte excursies aan wal, gastronomische gerechten in specialiteitenrestaurants en al fresco eetgelegenheden, kwaliteitswijnen en sterke dranken, een dagelijks bijgevulde drank- en minibar, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, valet laundry en fooien.

Om haar gasten nog meer te verwennen heeft de luxerederij ‘Upgrade Your Horizon‘ gelanceerd. Dankzij deze promotie geniet je van een 2-categorie Suite Upgrade, tot aan een Penthouse Suite, wanneer je boekt voor 28 februari 2022.

Bijzondere extra’s

De royale upgrade geeft reizigers de kans om te genieten van suites die nog meer ruimte en bijzondere extra’s bieden, zoals een 1-nacht pre-cruise hotelovernachting inbegrepen in de cruiseprijs bij een upgrade naar een Concierge Suite, of de extra service die wordt geleverd met een persoonlijke butler bij een verblijf in een Penthouse Suite. Naast de upgrade genieten gasten uit Europa bovendien ook van een laag voorschot van 10%.

Het aanbod is van toepassing op 280 reizen, waaronder cruises tot april 2024 die varen naar Afrika, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, De Caraïben, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Zuid-Amerika en meer. Wereldcruises, Grand Voyages en afvaarten aan boord van Seven Seas Grandeur zijn niet inbegrepen in het ‘Upgrade Your Horizon’-aanbod.

‘Upgrade Your Horizon’ over de hele wereld

‘Upgrade Your Horizon’ biedt je de mogelijkheid om te genieten van nog meer luxe en in-suite service niveaus op 280 reizen tot april 2024. Om je te helpen bij het plannen van je volgende ongeëvenaarde ervaring lichten we graag een aantal afvaarten uit.

Noord-Europa – Sights of St Petersburg
Seven Seas Splendor – Stockholm naar Stockholm
26 augustus 2022 – 10 nachten

De ‘Sights of St Petersburg’-cruise geeft reizigers de kans om de onbekende cultuur en fascinerende geschiedenis van Sint-Petersburg te verkennen met twee nachten in de Russische haven op een reis die in totaal 48 excursies aan wal telt. Naast een bezoek aan Zweden, Finland, Letland, Litouwen en Polen, kunnen gasten deelnemen aan een ontspannen rit langs landwegen naar het openluchtmuseum van Rocca Al Mare. Of je kan een bezoek brengen aan wat ooit een topgeheime Sovjet kernwapenfaciliteit was.

Canada en New England – First Glimmer of Fall
Seven Seas Navigator – New York naar Montréal
9 september 2022 – 11 nachten

De ‘First Glimmer of Fall’-cruise biedt tot 70 excursies aan wal terwijl gasten worden getrakteerd op de glorieuze tinten van herfstachtig Canada en New England. De doorvaart van het Cape Cod-kanaal is een extra hoogtepunt waarbij reizigers een bezoek kunnen brengen aan een Gilded Age herenhuis in Newport, Rhode Island of Captain Cook’s Trail kunnen volgen via een schilderachtige rit langs de ruige kust van Corner Brook, Newfoundland.

Alaska – Brown Bears & King Salmon
Seven Seas Mariner – Seward naar Vancouver
14 september 2022 – 7 nachten

Van beren tot walvissen, van torenhoge gletsjers tot diepe, groene valleien: Geen enkele andere bestemming op aarde biedt zoveel wilde dieren en bijzondere landschappen als Alaska. Er zijn tot 64 excursies aan wal inbegrepen op de ‘Brown Bears & King Salmon’-cruise, waaronder een zeeotter en wilde dieren zoektocht in Sitka of kanoën naar de Mendenhall Glacier in Juneau.

Zuid-Amerika – Delights of Brazil & the Caribbean
Seven Seas Mariner – Buenos Aires naar Miami
10 december 2022 – 28 nachten

De ‘Delights of Brazil & the Caribbean’-cruise is met inbegrip van een overnachting in Rio De Janeiro (Brazilië) en reist naar de afgelegen eilanden Ilha Grande (Brazilië) en Devil’s Island (Frans-Guyana) voordat gasten het beste van de Oost-Caraïben ontdekken. Er zijn tot 76 excursies inbegrepen over acht eilanden en gebieden, inclusief een cruise op het Kanaal van Itajuru met een stop op een afgelegen strand op Ilha dos Papagaios in Cabo Frio (Brazilië).

De Caraïben – Holiday in Harvest Caye
Seven Seas Splendor – Miami naar Miami
13 december 2022 – 7 nachten

Gasten kunnen door de lucht zweven op een zipline of een bezoek brengen aan Maya-ruïnes en een specerijenboerderij op een privé-eiland tijdens deze ‘Holiday in Harvest Caye’-cruise. Er zijn in totaal tot 70 excursies inbegrepen in de cruiseprijs waaronder in aanleghavens Honduras, Belize, Mexico en Florida.

Afrika – Wines, Dunes & Wildlife
Seven Seas Voyager – Kaapstad naar Kaapstad
6 december 2022 – 15 nachten

De ‘Wines, Dunes & Wildlife’-cruise begint of eindigt met een landtour van 3 nachten inbegrepen in de prijs en vaart naar havens in Zuid-Afrika, Namibië en Mozambique. Gasten op de cruise profiteren van maximaal 20 inbegrepen excursies aan wal, waaronder het ontdekken van het ongerepte natuurgebied Addo Elephant Park in Port Elizabeth, Zuid-Afrika of genieten van de bruisende centrale markt en het 18de-eeuwse fort in de hoofdstad van Mozambique, Maputo.

Middellandse Zee – An Iberian Exploration
Seven Seas Voyager – Barcelona naar Lissabon
25 juni 2023 – 7 nachten

Een 7-nachten durende cruise bezoekt het Iberisch schiereiland, het eiland Ibiza en Casablanca (Marokko). Van de 65 inbegrepen excursies die ‘An Iberian Exploration’ te bieden heeft, zijn de hoogtepunten een panoramische vaart rond het Alpujarras-gebergte in Almeria (Spanje) en het verkennen van de twee betoverende traditionele vissersdorpjes Alvor en Ferragudo vanuit Portimão (Portugal).

Azië – Colorful Gardens, Bright Landscapes
Seven Seas Explorer – Tokio (Yokohama) naar Tokio
20 oktober 2023 – 11 nachten

Geniet van de verbluffende kleuren van Japan in de herfst met een rondreis door Tokio die een bezoek brengt aan Kyoto, Hiroshima, Nagasaki en meer. Gasten kunnen zich volledig onderdompelen op de ‘Colorful Gardens, Bright Landscapes’-cruise met maar liefst 36 inbegrepen excursies aan wal, waaronder een rit naar Mount Fuji vanuit Shimizu, plus een 3-nachten Vibrant Tokyo pre- of post-cruise landprogramma, inbegrepen in de cruiseprijs.

Australië & Nieuw-Zeeland – New Zealand, New Year
Seven Seas Explorer – Sydney naar Auckland
22 december 2023 – 14 nachten

Breng de feestdagen van 2023 door met een ontdekkingstocht Down Under aan boord van het meest luxueuze schip ooit, Seven Seas Explorer. De ‘New Zealand, New Year’-cruise brengt gasten langs de westkust van Australië, Tasmanië en zowel het Noorder- als het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Tot 46 inbegrepen excursies aan wal omvatten een rit met een vintage trein in Melbourne (Australië) en het aanschouwen van een briljante lichtshow gemaakt door duizenden kleine glimwormen in de Kawiti grotten in de Bay of Islands (Nieuw-Zeeland).

Meer informatie over de ‘Upgrade Your Horizon’-promotie en de verschillende routes vind je op de website van Regent Seven Seas Cruises

Lees ook: 5 redenen waarom Norwegian Cruise Line de ideale keuze is voor een vakantie op zee

Leave a Reply