WORLD CLUB DOME aan boord van Norwegian Pearl

Liefhebbers van Electro kunnen zich verheugen op het wildste feest van het jaar. Van 12 tot 16 augustus verandert Norwegian Pearl in het grootste drijvende clubhotel ter wereld. Tijdens de “WORLD CLUB DOME Cruise Edition” kunnen 2.500 feestgangers op wel vijf dansvloeren en in een openluchtarena losgaan terwijl het schip over de Middellandse Zee van Barcelona naar Ibiza, Sète en terug zal varen.

We zijn nog maar net terug van een geweldige reis naar de Noorse Fjorden, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en we hebben alweer zin om aan boord te gaan van de mooie Norwegian Pearl. Deze keer voor WORLD CLUB DOME Cruise Edition, het grootste dansspektakel op zee.

Van 12 tot 16 augustus is het aan boord van Norwegian Pearl namelijk volop genieten van 5 dagen zomer, zon, wellness en feest.

De internationale top acts die tijdens WORLD CLUB DOME Cruise Edition zullen draaien zijn onder andere Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike en Timmy Trumpet. Ook Don Diablo, Lost Frequencies, Felix Kröcher, Gestört aber GeiL, MATTN en Le Shuuk zijn van de partij.

Naast de talloze live acts en feestjes zijn er exclusieve meet & greets met de sterren en DJ workshops.

Met 15 bars en lounges, 16 restaurants, een groot zonnedek, bubbelbaden, spa, fitnessstudio en nog veel meer, biedt Norwegian Pearl het ideale decor om te chillen en te feesten.

Wie maar niet genoeg krijgt van al dat gefeest aan boord kan zich verder uitleven in een van de talloze clubs op Ibiza.

Norwegian Pearl zal namelijk twee dagen lang in de haven van Ibiza verblijven en is daar met 2.500 bedden meteen het grootste hotel van het ‘witte eiland’. Dag en nacht kan aan boord gefeest worden met ‘Club Nights’ en ‘Party Days’.

De prijzen voor de WORLD CLUB DOME Cruise Edition beginnen bij €859,- per persoon. Voor die prijs kan je naast de vele optredens en feestjes genieten van het 24-uurs buffet en een WCD “All you can drink”-pakket – inclusief bier, wijn, longdrinks (bijv. gin, wodka, rum) en cocktails (bijv. Moscow Mule, Mai Thai, Long Island Iced Tea, Mojito, Caipirinha, Margarita) en nog veel meer. Een pakket met vliegreis en drankenpakket heb je al vanaf €1.278,- per persoon. Meer info en boekingen via ehoi.de en cruisewinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *